Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και λειτουργεί πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον πελάτη – συνεργάτη.

Το δημιουργικό τμήμα μας και η παραγωγή μας με πρωτότυπες ιδέες υλοποιούν την εταιρική σας ταυτότητας, τα ημερολόγια σας τους καταλόγους σας,  τα μενού και  τα διαφημιστικά σας φυλλάδια.

Ακόμη δημιουργούμε καταλόγους προσφορών και πολυκαταστημάτων. βιβλία, λευκώματα, περιοδικά, αφίσες καθώς και  συσκευασίες προϊόντων.

Για άμεση ανταπόκριση και μικρά τιράζ  το Docucolor 252 της XEROX σε σχήμα Α3 plus με τα περιφερειακά του καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας για ψηφιακή εκτύπωση.

Για τους  συνεργάτες τυπογράφους  η εταιρεία μας διαθέτει Kodak Trendsetter C.T.P. (Computer to Plate) και Creo- Dolev 800 V για φιλμογράφηση

Η εταιρεία μας λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 9 – 18, για την κάλυψη των αναγκών των λιθογραφείων και παραδίδει με δικό της courrier τις εργασίες αυθημερόν.

Συνεργαζόμαστε με δεκάδες λιθογραφεία εντός Αττικής όχι μόνο σε ό,τι αφορά την δημιουργία για λογαριασμό τους c.t.p. αλλά και μονταρισμένα films.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι η υπευθυνότητα, η συνέπεια και η ποιότητα των υπηρεσιών μάς επιτρέπει να συνεργαζόμαστε και με λιθογραφεία και εκτός Αττικής.

Είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε τους λιθογράφους που χρησιμοποιούν μηχανές offset και δεν έχουν στη διάθεση τους εξοπλισμό C.T.P. (Computer to Plate).

Χαράζουμε τσίγκους για λιθογραφικά πιεστήρια εδώ και 8 χρόνια συνδυάζοντας αξιοπιστία, ποιότητα,  και κόστος.

Για να αποφύγετε τις επενδύσεις και το υπεράριθμο προσωπικό, να αναβαθμίσετε τη ποιότητα των εκτυπώσεων σας και παράλληλα να μειώσετε το κόστος σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης σας, αντιμετωπίζοντας και λύνοντας από κοινού όλους σας τους προβληματισμούς υπεύθυνα και δημιουργικά.

  1. Παραλαμβάνουμε αρχεία από το χώρο σας
  2. Ελέγχουμε την ποιότητα των ηλεκτρονικών σας αρχείων
  3. Κάνουμε ηλεκτρονικό μοντάζ (εάν απαιτείται)
  4. Βγάζουμε έγχρωμη ηλιοτυπία (blueprint) για έλεγχο και ψηφιακά δοκίμια Fuji (προαιρετικά)
  5. Χαράσσουμε τους τσίγκους σας με τις προδιαγραφές του δικού σας πιεστηρίου
  6. Παραδίδουμε (αυθημερόν) τους τσίγκους στο χώρο σας

Αποκτήστε τώρα την εμπειρία και την τεχνογνωσία του C.T.P. εκ του ασφαλούς.

Πληροφορίες- διευκρινίσεις:

κος Ιντζίδης  ή κα Μαντέλου

Τηλ: 210 9484213

Δευτέρα – Παρασκευή  09.00 -18.00

Ειδική τιμή για την πρώτη μας συνεργασία έτσι ώστε να μπορέσετε εκ του ασφαλούς να έχετε άποψη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο χρειαστείτε φιλμ ο εικονοθέτης μας είναι διαστάσεων 70cm x 100cm.

prepress
CTP
DOKIMIA