Ποιοι Είμαστε
1288912881230

Η Treck ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των Εκδόσεων και των Γραφικών Τεχνών.

Α. Στις Εκδόσεις η εταιρία μας ειδικεύεται στο μουσικό τύπο έχοντας συμπληρώσει 30 χρόνια αδιάλειπτης μηνιαίας παρουσίας ως εκδότρια του ιστορικού περιοδικού Metal Hammer & Heavy Metal καθώς και του αντίστοιχου δικτυακού τόπου metalhammer.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματος Hammerland.

Μέσω του label Μουσική Protasis υλοποιούμε επιλεγμένες μουσικές παραγωγές Ελλήνων καλλιτεχνών από το χώρο του έντεχνου και ποιοτικού τραγουδιού, ενώ έως το 2009 εκδίδαμε και το μηνιαίο περιοδικό Δίφωνο.

Β. Στις Γραφικές Τέχνες η εταιρία μας διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και λειτουργεί πάντα με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον πελάτη – συνεργάτη.

Η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός μας και κυρίως η αγάπη για τη δουλειά μας αποτελούν εγγύηση για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία C.T.P. (εκτυπωτικές πλάκες για offset – λιθογραφεία), διαθέτουμε ψηφιακή εκτύπωση Χerox και καλύπτουμε όλο το φάσμα στη δημιουργία και παραγωγή εντύπων από την επιμέλεια κειμένου και το lay-out μέχρι την εκτύπωση και τη βιβλιοδεσία.

Η Φιλοσοφία μας
Η αξιοπιστία, ο επαγγελματισμός μας, η πολυετής εμπειρία μας και κυρίως η αγάπη μας για την δουλειά μας αποτελούν εγγύηση για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας.
Η Treck ΑΒΕΕ αποσκοπεί στην πλήρη και άμεση εξυπηρέτησή σας, υλοποιώντας επακριβώς την απαίτησή σας, πάντα με συχνή και λεπτομερή επικοινωνία για την πορεία της εξέλιξής της.
Υπηρεσίες και Προϊόντα
HAMMERLAND

The Official Metal Hammer

Online Store

METAL HAMMER

Μηνιαίο μουσικό περιοδικό

PROTASIS

Music Productions

Μουσικές Παραγωγές

EVENTS

…σύντομα κοντά σας